Пункт пропуску "Краківець Корчова". Джерело: ДПСУ

Польські фермери відновлюють блокування одного з пунктів пропуску на кордоні

У четвер, 18 квітня, польські протестувальники планують блокувати рух вантажівок перед пунктом пропуску "Корчова — Краківець". Офіційну інформацію про це надіслала вже польська сторона.

Про це повідомила Державна митна служба України.

За інформацією від польської відповідної служби, блокування руху розпочнеться з 09:00 і триватиме протягом двох діб до 09:00 20 квітня.

"Пропускна здатність складатиме один автомобіль у годину. Повідомляється, що це не стосуватиметься гуманітарних і військових вантажів", — додали в Держмитслужбі України.

При цьому наголошено, що рух пасажирського транспорту (легкових автомобілів, автобусів) в обидва напрямки здійснюватиметься безперешкодно.

Інфографіка: Державна митна служба України

Інфографіка: Державна митна служба України

Як відзначали раніше польські фермери, протести на польсько-українському кордоні триватимуть щонайменше до кінця квітня.

Нагадаємо, що, як розповідав речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, за добу понеділка, 15 квітня, польські фермери не пропустили жодної вантажівки з України. Вони продовжують активно блокувати три пункти пропуску польсько-українського кордону.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 17.04.2024 13:18