Понад тисяча автівок у черзі: на Кримському мосту після "бавовни" величезний затор

У суботу, 12 серпня, у районі Кримського мосту двічі лунали вибухи. Після цього на самому мосту утворився величезний затор із понад тисячі автівок.

Про це повідомили місцеві пабліки. Зазначається, що наразі на мосту застрягли 1300 машин. 

"З боку Тамані в черзі перед пунктом огляду стоїть 561 автомобіль, а з боку Керчі  711, час очікування становить близько дві годин", — йдеться у повідомленні.

пробка у Криму

Фото: Telegram Astra

Вибухи у Криму

У тимчасово окупованому Криму вдень 12 серпня пролунали вибухи. Над Керченським мостом виднівся густий дим.

Так званий "глава" Криму Сергій Аксьонов повідомив про нібито роботу протиповітряної оборони. Він переконував, що Кримський міст не пошкоджено.

"У районі Керченської протоки силами ППО збито дві ворожі ракети. Кримський міст не пошкоджено", — написав Аксьонов.

Згодом в районі Керченського мосту вдруге пролунали вибухи. Як і під час перших вибухів, на Кримському мосту перекрили рух та випустили білий дим для маскування. Після вибухів в Міноборони РФ знову відзвітували про нову спробу удару по Кримському мосту ракетою С-200. Росіяни стверджують, що атака була відбита, а ракету збили ще на підльоті.

Нагадаємо, вночі на 12 серпня в тимчасово окупованому Криму було неспокійно. Ймовірно, спрацювала ворожа система протиповітряної оборони. Міноборони Росії заявило про атаку Кримського півострова нібито 20 безпілотниками. Через серію вибухів російські загарбники перекрили рух автотранспорту Кримським мостом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.08.2023 19:41