Дев'ятирічна дівчина за кермом у Львові. Скріншот із відео

Посадив за кермо 9-річну доньку і виклав ролик у соцмережах: у Львові поліція розшукала горе-батька

У Львові правоохоронці розшукали горе-батька, який 12 квітня посадив 9-річну дівчинку за кермо та дозволив їй рухатись містом. Чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід". На скандальному відео батько сидів поруч і знімав їзду малолітньої доньки на відео. Правоохоронці розшукали безвідповідального чоловіка.

На цей інцидент відреагував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. За його словами, відео розлетілось по різних пабліках, а горе-батько думав, що це "круто і прикольно так жити". 

"Але більшість правосвідомих громадян справедливо захейтили. Що було закономірно. Бо то було не круто, а фейспалм. Звісно, що ми відшукали цього 31-річного блогера та склали протоколи за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) та ч. 2 ст. 126 (передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП", — написав Білошицький і наголосив: "так, пацани, не треба жити".

Нагадаємо, що в січні сталася дорожньо-транспортна пригода в Подільському районі Одеської області. Жінка сіла за кермо автівки в нетверезому стані — це призвело до аварії на дорозі, в наслідок якої двоє пасажирів авто отримали травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 13.04.2024 17:59