Фото: Telegram Андрія Нєбитова

Пошкоджені будинки та пожежі: поліція показала наслідки обстрілу Київщини

Вночі 30 серпня ворог обстріляв Київську область. Внаслідок падіння уламків ракети зруйновано житлові будинки та зафіксовано влучання по кладовищу.

Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

"В одному із районів області внаслідок падіння уламків ракет пошкоджено приватні  будинки. На щастя, обійшлось без постраждалих", — йдеться у повідомленні.

Також падіння уламків російської ракети виявили й на території місцевого кладовища, де сталось займання, яке вдалося оперативно загасити працівникам ДСНС. 

обстріл Київщини 30 серпня

Фото: Telegram Андрія Нєбитова

Крім того, ще в одному населеному пункті через атаку "шахедів" сталося пошкодження двоповерхової будівлі. Рятувальники нині локалізують пожежу. Завдяки своєчасному переходу сторожа в укриття вдалося уникнути жертв. 

"Вкотре закликаю громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, а своєчасно проходити в бомбосховища, від цього залежить ваше здоровʼя і життя", — наголосив Нєбитов.

обстріл Київщини 30 серпня

Фото: Telegram Андрія Нєбитова

Нічний масований обстріл 30 серпня

Цієї ночі росіяни здійснили комбіновану атаку по Україні, випустивши по областях ракети та дрони. Близько третьої ночі ворог обстріляв Одеську область ракетами, а дрони-камікадзе спрямував на столицю, центральні та північні області. В Одесі лунали вибухи, а на підступах до Києва працювала ППО.

Близько четвертої ранку стало відомо, що росіяни здійснили пуски крилатих ракет із Ту-95мс у Бєлгородській області РФ. Ворожі цілі зайшли з Сумської області та попрямували до центральних регіонів. Зокрема, протиповітряна оборона спершу спрацювала у Черкаській області, а пізніше — у Києві.

Нагадаємо, у Києві протиповітряна оборона знищила понад 20 повітряних цілей. Внаслідок падіння уламків в Шевченківському районі Києва, на територію підприємства, загинули дві людини. Ще дві отримали ушкодження — їм надали медичну допомогу. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.08.2023 07:56