Фото: КМВА

Пошкоджені будинки й знищені автівки: у КМВА повідомили про збитки внаслідок ракетної атаки на Київ

Російські військові зранку 2 січня завдали масованого ракетного удару по Києву. Станом на 13:50 внаслідок ворожого удару загинуло дві особи. Також відомо про 43 постраждалих.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

Так, внаслідок такої масованої ракетної атаки в різних районах міста пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, АЗС, торговельні та складські приміщення, підприємства та автомобілі.

Зазначається, що у Солом’янському районі рятувальники деблокували 17 осіб, врятували 57 осіб та 134 людини евакуювали. Пожежу уже локалізовано, ліквідація наслідків ще триває.

У Подільському районі ліквідовано загоряння у двох автосалонах на загальній площі 300 метрів квадратних. Внаслідок ворожого удару повністю згоріло 29 автомобілів, ще п'ять пошкоджено.

У Печерському районі ліквідовані незначні займання у двох недобудовах.

Нагадаємо, вночі та вранці 2 січня російські окупанти масовано атакували Україну дронами та ракетами. Усього ворог запустив по Україні 99 повітряних цілей, більшість із них, зокрема 72, вдалося збити Силам протиповітряної оборони. За словами головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, у ніч на 2 січня ворог повторив масовану атаку засобами повітряного нападу різних типів, як це було кілька днів тому — 29 грудня 2023 року. Було атаковано цивільну та критичну інфраструктуру, промислові та військові об’єкти. Основний напрямок удару — столиця України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 14:22