Фото: Офіс генпрокурора

У поліції показали перші хвилини ворожої атаки на Київ (відео)

За майже шість годин повітряної тривоги ворог запустив на Київ приблизно півтора десятка "шахедів". Слідом за безпілотниками агресор атакував столицю крилатими ракетами та "Кинджалами".

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

За словами поліціянта, внаслідок такої масованої ракетної атаки в різних районах міста пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, АЗС, торговельні та складські приміщення, підприємства та автомобілі. Є потерпілі та загиблі.

"Разом з екстреними службами працюємо в місцях падіння уламків від ворожих ракет. Патрульні надають необхідну допомогу, допомагають розбирати завали, забезпечують безперешкодний проїзд спецтехніки, евакуюють та підтримують громадян", — написав Білошицький.

Нагадаємо, вночі та вранці 2 січня російські окупанти масовано атакували Україну дронами та ракетами. Усього ворог запустив по Україні 99 повітряних цілей, більшість із них, зокрема 72, вдалося збити Силам протиповітряної оборони.

Також президент Володимир Зеленський відреагував на нову масовану атаку ворога та повідомив, що станом на 11:00 відомо про 92 поранених й чотирьох загиблих.

Раніше повідомлялось, що внаслідок ворожої атаки на Київ зафіксовано пошкодження та руйнування у дев'яти районах. В одному з будинків столиці у Соломʼянському районі внаслідок атаки сталося загоряння.

Своєю чергою Кличко зазначив, що загалом у просторі Києва та області Сили протиповітряної оборони знищили 61 ракету, з них — близько 10 "Кинджалів". А також до цього вночі — 13 "шахедів".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 14:19