Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Пошкодження будинків та інфраструктури: що відомо про наслідки нічної атаки "шахедів" на Вінниччину

В ніч на середу, 21 серпня, окупанти атакували Вінницьку область ударними дронами типу "Шахед". Уламки збитих безпілотників пошкодили цивільну інфраструктуру та житлові будинки.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомляє перша заступниця начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталя Заболотна.

За її словами, загалом в область зайшло вісім ударних безпілотників, але внаслідок роботи протиповітряної оборони було збито чотири дрони.

"Є пошкодження вікон у будівлі цивільної інфраструктури та одного житлового будинку, а також даху ще одного житлового будинку. Травмованих немає", — наголосила Заболотна.

Раніше, а саме 20 серпня, начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомляв, що уночі та зранку ворог намагався атакувати Київщину за допомогою ударних дронів та ракет. Усі цілі були збиті силами протиповітряної оборони.

"Внаслідок падіння уламків збитих цілей наразі зафіксовано пошкодження чотирьох приватних будинків та господарчої будівлі в одному з населених пунктів області. В будинках вибиті вікна та двері, пошкоджені стіни, посічені фасади", — йдеться у повідомленні начальника ОВА.

Нагадаємо, 3 серпня у Вінницькій області російські безпілотники атакували обʼєкт інфраструктури. Відбулося влучання, на місці працювали рятувальники. Обійшлось без постраждалих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.08.2024 09:53