Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Пошкоджено багатоповерхівку: мер Одеси показав наслідки нічної атаки (відео)

У ніч на 29 грудня рашисти атакували Одесу "шахедами". Унаслідок обстрілу пошкоджено одну з багатоповерхівок. Пожежу оперативно ліквідували.

Про це повідомив міський голова Одеси Геннадій Труханов.

"Зранку розпочне свою роботу оперативний штаб, куди можуть звертатися мешканці будинку щодо отримання допомоги за пошкоджене житло", — повідомив чиновник.

Учора з’явилася інформація, що пізно ввечері під час повітряної тривоги уламки російського ударного дрона типу Shahed влучили у житловий будинок. Там спалахнула пожежа. Голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер зазначив, що дані про постраждалих уточнюються.

Нічний масований обстріл 29 грудня

Рашисти у ніч на п'ятницю масовано атакували Україну ударними дронами-камікадзе та ракетами. Повітряну тривогу оголошували майже по всій країні. Вибухи лунали у Львові, Львівській області, Харкові та Черкасах

Львівщину, за попередньою інформацією, атакували понад 10 "шахедів". Сталося загоряння на обʼєкті критичної інфраструктури у Львові. Інформації про жертв немає.

Харків вночі двічі був під масованим обстрілом. О п'ятій ранку ворог обстрілював місто двома видами ракет — С-300 та Х-22. Повідомлялося про щонайменше вісім прильотів по Київському та Холодногірському районах. У місті виникли проблеми з подачею електрики для транспорту, фахівці працюють над відновленням електропостачання.

Близько сьомої ранку Харків знову опинився під обстрілом. Мер міста Ігор Терехов повідомив про щонайменше чотири прильоти.

Нагадаємо, у четвер у Миргороді Полтавської області лунали вибухи. Це сталося під час повітряної тривоги в області. Про наслідки офіційно не повідомлялося.

Також російські терористи о першій половині дня з артилерії вгатили по Запорізькій області. Удар прийшовся по береговій лінії річки Дніпро в селі Біленьке Запорізького району: внаслідок удару є загиблі та поранені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.12.2023 07:15