Фото: Telegram-канал Сергія Лисака

Потрощені будинки та багато постраждалих: оприлюднено наслідки нічної атаки по Дніпру та області (фото)

У ніч на понеділок, 1 липня, у Дніпрі було гучно — там пролунали кілька вибухів. Через російську атаку балістикою у місті постраждали семеро людей. 

Про це повідомив глава Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. За словами посадовця, серед постраждалих — 15-річний хлопець. Також одну жінку госпіталізовано, інші лікуватимуться амбулаторно.

"У житловому районі пошкоджений магазин. Потрощені дахи та вікна в приватних будинках, багатоповерхівках. Інформація уточнюється", — написав Лисак.

Атака по Нікопольщині

Як зазначає очільник Дніпропетровської ОВА, Нікопольщину агресор продовжував атакувати ввечері дронами-камікадзе та артилерією. Поцілив по Нікополю, Марганецькій та Мирівській громадах. 

"Пошкоджені п'ять приватних будинків, господарська споруда, лінії електропередач, газогін. Горіло поле з пшеницею. Пожежу рятувальники приборкали. Але вогонь знищив понад два гектари", — йдеться у повідомленні Лисака.

Посадовець також повідомив, що по райцентру та Покровській громаді окупанти вдарили й вранці, застосувавши БпЛА й артилерію. 

"Люди цілі. Інші наслідки з'ясовуються", — додав Сергій Лисак.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.07.2024 08:09