Ліквідація наслідків негоди в Україні. Джерело: Telegram Володимира Зеленського

Повалені дерева й перевернуті автівки: Зеленський показав наслідки негоди в Україні (фото)

Станом на ранок понеділка, 27 листопада, через негоду в 16 областях України знеструмлено понад дві тисячі населених пунктів, перекрито дорожній рух. Усі служби працюють цілодобово.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своїх соцмережах.

"Дякую всім рятувальникам, працівникам комунальних служб, Національної поліції, обласній та місцевій владі, енергетикам, які допомагають людям", — зазначив він.

Український президент також закликав за потреби одразу звертатися по допомогу до Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Національної поліції та комунальних служб.

"Будь ласка, дбайте про тих, кому зараз особливо складно", — наголосив Володимир Зеленський.

Раніше міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що на 14 автодорогах перекрито рух транспорту, у 16 областях знеструмлені населені пункти. Клименко також оприлюднив оперативну інформацію щодо подолання наслідків негоди. За його словами, загалом на території України знеструмлено 2019 населених пунктів у 16 областях, 1370 вантажних транспортних засобів перебувають у місцях тимчасового відстою, відбуксовано 840 автомобілів.

Нагадаємо, що в столиці сильний вітер пошкодив прапор України на найвищому флагштоку міста. Негода "дістала" синьо-жовтий стяг на Печерських пагорбах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.11.2023 10:59