Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Поверхи склалися з восьмого по третій: мер повідомив нові деталі удару по Харкову

Внаслідок російського удару керованими авіабомбами по багатоповерхівці у Київському районі Харкова у вівторок, 24 вересня, шестеро людей отримали поранення. 

Про це на своєму Telegram-каналі повідомив мер Харкова Ігор Терехов. Він наголосив, що наразі на місці влучання триває пошуково-рятувальна операція.

"На місці працюють усі відповідні служби та волонтери", — наголосив мер.

Терехов додає, що від влучання бомби поверхи у будинку склалися з восьмого по третій.

Оновлено о 16:34

За словами Терехова, будинок, по якому прийшовся удар у Київському районі, вже був обстріляний на початку війни.

"Його майже відремонтували, вставили усі вікна, утеплили, підготували до опалювального сезону. Ворог вдруге вдарив по ньому КАБом", — додав мер.

Так, за даними Терехова, у Київському районі міста від російської атаки загинула одна людина та 13 отримали поранення.

Зазначимо, що у вівторок, 24 вересня, близько 15:26 Терехов повідомив про вибухи у місті. Окупанти вдарили по житлових будинках у Київському та Салтівському районах міста.

За даними очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, загалом внаслідок удару окупантів загинуло троє людей. Щонайменше 15 осіб отримали поранення.

Нагадаємо, 20 вересня росіяни також били по Харкову. Повідомлялося про три удари по місту: два по Шевченківському району, один — по Київському. Семеро людей постраждали, з них двоє дітей — 10-ти та 12-ти років, та 17-річний підліток. Одна людина шпиталізована.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.09.2024 16:28