Бомбардувальник Ту-95. Фото: росЗМІ

Повітряні сили повідомили про зліт Ту-22 з російської "Оленьї"

У ніч на неділю, 26 травня, Повітряні сили Збройних сил України зафіксували зліт бомбардувальників Ту-22М3 з аеродрому "Оленья" (Мурманська область, РФ). Йдеться про орієнтовно п'ять бойових літаків.

Про це інформує Командування Повітряних сил Збройних сил України.

Спершу військові повідомили про виліт трьох стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому "Оленья". Пізніше Повітряні сили уточнили, що з "Оленьї" вилетіло орієнтовно п'ять бортів Ту-22М3.

Нагадаємо, вдень 25 травня російські окупанти скинули дві авіабомби на гіпермаркет "Епіцентр" у ХарковіЗа останніми даними, відомо про п'ятьох загиблих й 40 поранених. До того ж 17 людей вважаються зниклими безвісти. На місці влучання спалахнула масштабна пожежа площею 15 тисяч квадратних метрів. 

Також ввечері у суботу росіяни вдарили по Центральному парку Харкова. Ворожий снаряд впав біля спортивного майданчика в землю. На щастя, ніхто не постраждав.

Втретє російські терористи вгатили по місту близько 19:10. Влучання відбулося у район щільної житлової забудови у центрі. За інформацією місцевої влади, кількість поранених сягає 18. Серед постраждалих — хлопець 13 років, він госпіталізований.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.05.2024 00:14