Пожежу ліквідовували понад 90 рятувальників: наслідки атаки росіян по промисловому підприємству у Тернополі (фото)

У ніч на вівторок, 20 серпня, російські війська атакували промисловий об’єкт в Тернополі, де зберігалися паливно-мастильні матеріали. На місці влучання виникла пожежа, яку ліквідовували понад 90 рятувальників.

В Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області показали наслідки терористичної атаки.

"Вночі ворог атакував один із промислових об'єктів на території області. Виникла пожежа", — зазначили рятувальники.

До ліквідації наслідків удару було залучено понад 90 надзвичайників, 21 одиницю техніки та два пожежні потяги. Пожежу на промисловому об'єкті загасили о 14:40.

ліквідація пожежі у Тернополі

ліквідація пожежі у Тернополі

Своєю чергою мер Тернополя Сергій Надал подякував рятувальникам та підтвердив, що, внаслідок ворожої атаки, на щастя, ніхто з людей не постраждав.

"Від імені Тернопільської громади та від себе особисто хочу подякувати нашим рятувальникам, які гасили пожежу на місці ворожого влучання у Тернополі. Це справжній героїзм задля порятунку нашого міста та його жителів. Ми всі вдячні Вам за Вашу мужність, витримку та відданість своїй справі", — зазначив він.

ліквідація пожежі у Тернополі

Усі фото: ліквідація пожежі у Тернополі. Джерело: Головне управлінні ДСНС України у Тернопільській області

Варто зазначити, що у Тернопільській області після пожежі, яка виникла внаслідок обстрілу, спостерігається погіршення якості повітря. За словами мера, станом на 13:00 20 серпня у семи з 10 контрольних точок було виявлено перевищення нормативних показників.

Нагадаємо, вночі ворог намагався атакувати Київ дронами й ракетами. Детальніше про нічний обстріл — за посиланням.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.08.2024 15:37