Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

ППО працювала майже годину: Росія масовано атакувала "шахедами" Одесу, є поранений й пошкодження

У ніч на п'ятницю, 13 вересня, російські окупанти атакували Одесу та район ударними дронами. Внаслідок атаки постраждав 74-річний чоловік.

Про це повідомляє очільник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер. За його словами, напружена бойова робота сил протиповітряної оборони тривала впродовж майже години.

Посадовець зауважив, що, за попередніми даними, внаслідок падіння уламків в Одесі та районі було пошкоджено чотири гаражі, скління у 20 приватних житлових будинках, чотири легкових авто та дві прибудови до житлових будинків.

"Постраждала одна людина: у 74-річного чоловіка різана рана руки. Допомогу медики надали на місці. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення Одещини", — додав він.

Кіпер закликав мешканців Одещини оперативно реагувати на сигнали повітряної тривоги та спускатися в укриття.

Раніше, а саме 11 вересня, російські окупанти атакували Дніпропетровщину. Внаслідок ворожого удару пошкоджено одне з підприємств. За словами очільника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака, внаслідок атаки загинув 38-річний чоловік. Також відомо про двох постраждалих: 22-річний юнак дістав опіки, а 32-річна жінка — струс головного мозку та мінно-вибухову травму.

Нагадаємо, 9 вересня у місті Нікополь Дніпропетровської області внаслідок артилерійського обстрілу окупантів загинула 16-річна дівчина. Водночас троє людей отримали поранення. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.09.2024 09:46