Петр Павел і його мотоцикл. Джерело: novinky.cz

Президент Чехії потрапив в аварію на мотоциклі: подробиці

У четвер, 23 травня, президент Чехії Петр Павел звернувся до лікарів. Це сталося після того, як він отримав травму під час їзди на мотоциклі.

Про це повідомила канцелярія президента Чехії у соціальній мережі X. Там не уточнили, коли саме стався інцидент, але зазначили, що травми не є серйозними, хоч і потребують "нетривалого спостереження в Центральному військовому госпіталі у Празі".

"Ми повідомимо більше інформації, коли вона стане доступною", — додали в канцелярії Павела.

Чеське видання novinky додало, що, за інформацією поліції, аварія сталася не на дорозі, а на закритій спортивній трасі. Правоохоронці розслідуватимуть причини інциденту.

Представник канцелярії чеського президента Віт Коларж на запит місцевих журналістів про додаткову інформацію відмовився розповідати щось більше, ніж те, що є в офіційному повідомленні.

Центральний військовий шпиталь підтвердив чеським медійникам, що надав допомогу президенту Павелу, який отримав несерйозні травми на мотоциклі. Він залишається в лікарні для спостереження.

62-річний чеський президент відомий пристрастю до їзди на мотоциклі, яку він не полишив навіть після перемоги на виборах минулого року. Він є власником BMW GS1250. Своє хобі не покинув, перебуваючи на посаді очільника військового комітету НАТО.

Нагадаємо, 10 травня президент Чехії Петр Павел заявив в інтерв'ю ARD, що першу партію артилерійських снарядів, які закупили партнери в межах чеської ініціативи, Збройні сили України отримають вже у червні. Йдеться про партію у 180 тисяч боєприпасів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 24.05.2024 07:40