Скріншот з відео

Приїхали подивитись, як "зачищатимуть" Кринки: ЗСУ вгатили по скупченню рашистів на Херсонщині (відео)

Українські Сили оборони завдали прицільних ударів по скупченню окупантів на Херсонщині. Рашисти прибули на полігон, щоб "подивитися, як будуть "зачищати" Кринки".

Відповідне відео у Telegram-каналі оприлюднили Сили оборони Півдня України, підтвердивши удар по ворожому полігону в Херсонській області.

За даними українських військових, керівництво угруповання російських збройних сил "Дніпро" прибуло на полігон на Херсонщині, щоб подивитись, як вибиватимуть плацдарм ЗСУ з лівобережжя Херсонщини.

"Приєдналися до феєричного шоу. Ми ж попереджали: горіти вам у пекельному вогні... Сказано — зроблено!" — написали під відео Сили оборони Півдня.

Прес-служба Сил оборони також оприлюднила відео, на якому зафіксовано момент "прильоту" по скупченню загарбників.

Своєю чергою аналітики DeepState повідомили, що під удар українських військових потрапили окупанти з 328-го десантно-штурмового полку, 810-ї окремої бригади морської піхоти та 81-го самохідно-артилерійського полку.

Нагадаємо, раніше українські військові, ймовірно, завдали удару по шикуванню російських мотострільців із Забайкалля, поки вони чекали на командувача. Жертвами атаки могли стати десятки солдатів окупаційної армії. За попередніми даними, 20 лютого Сили оборони, ймовірно, завдали удару двома ракетами з реактивної системи залпового вогню HIMARS по полігону біля села Трудівське у Волноваському районі Донецької області. У цей момент на полігоні на шикуванні перебували військовослужбовці 36-ї гвардійської мотострілецької бригади (військова частина 06705), постійним місцем дислокації якої є місто Борзя Забайкальського краю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.02.2024 06:33