Скріншот з відео Державної прикордонної служби України

Прикордонники ефектно підсмажили окупанта-втікача, скинувши гранату (відео)

Російський загарбник відчайдушно намагався втекти від дрона прикордонників, однак йому це не вдалося. Захисники підсмажили ворога за допомогою гранати, яку скинули з дрона.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України (ДПСУ).

"Пташка" прикордонників бригади Гвардії наступу "Помста" зафіксувала загарбника на Бахмутському напрямку. Побачивши знищену бойову машину піхоти, російський військовослужбовець сподівався сховатися, проте і там його дістала граната", — написали у ДПСУ.

Зазначимо, що бригаду Гвардії наступу — "Помста" було створено наприкінці січня 2024 року на базі Луганського прикордонного загону.

З весни 2014 року воїни загону на чолі зі своїм командиром, нинішнім головою служби Сергієм Дейнеком давали достойну відсіч російським загарбникам. Саме цей загін найдовше з усіх силових структур тримав оборону в Луганську. На початку літа 2014 року проросійські бойовики кілька днів штурмували розташування управління частини, ведучи вогонь з будинків мирних мешканців обласного центру.

Лише від початку повномасштабного вторгнення п'ятеро військовослужбовців прикордонного загону удостоєні почесного звання Героя України з нагородженням орденом "Золота Зірка", четверо з них — посмертно.

Нагадаємо, днями на Закарпатті прикордонники під час пошуку ухилянтів збили чоловіка. Військові одразу ж викликали поліцію та "швидку", яка доставила постраждалого чоловіка у районну лікарню.

Варто зазначити, що "травмований чоловік неодноразово потрапляв у поле зору співробітників прикордонного загону, як особа, причетна до протиправної діяльності, пов’язаної з переправленням осіб через державний кордон".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.02.2024 16:34