Фото: Telegram-канал "Атеш"

Прикриває дачу Путіна в Сочі: партизани виявили в Росії цікаву знахідку (фото, відео)

Партизани з руху "Атеш" виявили систему протиповітряної оборони, яка прикриває дачу російського диктатора Володимира Путіна в Сочі.

Про це партизани повідомили у своєму Telegram-каналі.

Підпілля зазначає, що їхній агент повідомив про виявлення системи протиповітряної оборони "Панцир-С1" у Сочі. Цей комплекс розташований за 15 кілометрів від Бочарів Струмка в Сочі. Він призначений для захисту від повітряних загроз і включає ракети, зенітні знаряддя, а також радар виявлення і відстеження повітряних цілей.

Також партизани з руху "Атеш" вказали координати "Панцир-С1": 43.534815, 39.813225.

"Завдяки цій інформації Сили оборони України можуть проводити оцінку військових можливостей, розподілу сил на території Росії та планувати операції з ліквідації важливих військових об'єктів", — йдеться у зведенні українського підпілля.

Раніше у тимчасово окупованому Криму партизани виявили радіорелейну станцію російських загарбників. Ворожа РЛЗ розташована у Роздольненському районі. Вона призначена для розгортання радіорелейних або кабельних ліній зв'язку, відгалуження каналів, для використання в якості радіовставки на пошкоджених або ремонтованих кабельних лініях зв'язку.

Нагадаємо, вночі 10 червня Сили оборони України уразили російські зенітні ракетні комплекси С-300 та С-400 у тимчасово окупованому Криму.

Варто зазначити, що агенти руху "Атеш" уважно стежать за всіма переміщеннями рашистів та їхньої техніки у всіх куточках Криму. Такі маневри ворога відбулись у Сімферопольському районі півострова.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.06.2024 16:35