Фото ілюстративне. Джерело: Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Партизани зафіксували перекидання росіянами техніки у тимчасово окупованого Криму (фото)

Агенти руху "Атеш" уважно стежать за всіма переміщеннями рашистів та їхньої техніки у всіх куточках Криму. Такі маневри ворога відбулись у Сімферопольському районі півострова.

Про це йдеться у черговому зведенні партизанів у Telegram-каналі.

В "Атеш" зазначили, що цього разу було зафіксовано перекидання техніки та особового складу в районі Сімферополя, у тому числі системи БМ-21 "Град" у район аеродрому "Гвардійське".

"Нам відомі всі призначення кожної одиниці техніки, тому жити всьому цьому металолому залишилося недовго. До материкової частини України нічого не доїде!" — наголосили у партизанському русі "Атеш".

Раніше у тимчасово окупованому Криму партизани виявили радіорелейну станцію російських загарбників. Ворожа РЛЗ розташована у Роздольненському районі. Вона призначена для розгортання радіорелейних або кабельних ліній зв'язку, відгалуження каналів, для використання в якості радіовставки на пошкоджених або ремонтованих кабельних лініях зв'язку.

Нагадаємо, вночі 10 червня Сили оборони України уразили російські зенітні ракетні комплекси С-300 та С-400 у тимчасово окупованому Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 25.06.2024 23:55