Фото: Telegram-канал "Атеш"

Перекинуть на Харківський напрямок: партизани виявили склад ворожої техніки у російському Тольятті (фото)

Партизанський рух "Атеш" виявив склад техніки у військовій частині російського Тольятті, яку перекинуть на Харківський напрямок. На полігоні ворога розміщено десятки самохідних артилерійських установок, вантажівок і танків.

Про це йдеться у повідомленні руху "Атеш", яке вони опублікували у своєму Telegram-каналі. За даними підпілля, техніку на полігоні в Тольятті окупанти готують на відправлення в Україну, а саме на Харківський напрямок.

"Наш агент проводить комплексну розвідку цієї військової частини, вивчаючи розміщення ППО та видобуваючи необхідні документи", — йдеться у повідомленні руху "Атеш".

Нагадаємо, 27 травня партизани провели розвідку російського нафтопереробного заводу, який розташований у Ставропольському краї РФ. Підприємство активно функціонує і щодня здійснює транспортування нафти.

Також наприкінці травня партизани провели розвідку Стрілецької бухти, яка розташована у тимчасово окупованому Севастополі. Їм вдалося виявити декілька російських суден та вказати їх точні координати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.06.2024 14:41