На фото: принц Гаррі. Джерело: sussexroyal / Instagram

Принц Гаррі прилетів до Лондона після того, як у його батька Чарльза III діагностували рак

Принц Гаррі прибув до Лондона, щоб зустрітися із батьком Чарльзом III. Британському королю діагностували рак. 

Про це пише Daily Mail.

Зазначаться, що принц здійснив 11-годинний політ із Лос-Анджелеса до Лондона, щоб зустрітися із батьком, який сам повідомив йому про хворобу, зателефонувавши йому.

"Принц Гаррі, як відомо, мав коротку зустріч з королем Чарльзом III"— пише видання.

Прибув принц до Великої Британії сам. Меган Маркл разом із сином Арчі й донькою Лілібет залишися в Каліфорнії. Невідомо, як довго Гаррі буде в центрі Лондона і, чи зустрічатиметься з братом, принцом Вільямом. 

Експерти висловили надію, що поїздка принца стане кроком до перемир'я. Джерела, близькі до 39-річного принца, заявили, що герцог був би радий можливості зустрітися зі своїм братом, "якби така можливість випала".

"Основна причина поїздки герцога до Великої Британії — відвідати свого батька. Якби з'явилася можливість побачитися з принцом Уельським, герцог би з радістю її прийняв", — заявив інсайдер.

Востаннє принц відвідував Велику Британію у вересні на церемонії вручення премії Well Child Awards. Тоді він проживав у готелі, адже йому відмовили зупинитися у Віндзорському замку.

Нагадаємо, у березні минулого року принц Гаррі розповів, що хворий на посттравматичний стресовий розлад. Такий діагноз поставив йому психотерапевт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 06.02.2024 20:59