Фото: "Укрінформ"

Пробив чергове дно: Ілон Маск опублікував скандальний мем про Зеленського та допомогу Україні

Американський мільярдер, власник соціальної мережі X та компанії Tesla Ілон Маск опублікував мем з президентом України Володимиром Зеленським щодо військової допомоги США.

Маск зробив публікацію у соцмережі X.

Зокрема, Маск присвятив мем "страждаючому" Володимиру Зеленському, який просить допомоги. На ньому зображено персонажа з обличчям президента України. 

"Коли минуло п'ять хвилин, а ти не попросив допомоги в мільярд доларів", — йдеться у підписі. 

Маск твіт про Зеленського

Скріншот

Реакція соцмережі

Користувачів соцмережі X обурив твіт Маска. Зокрема, багато хто розкритикував бізнесмена за цинізм.

Відтак, у відповідях до поста є наступні коментарі:

  • "Що ви скажете про те, що Путін посилає ракети по житлових будинках і лікарнях? Здається, ви ніколи не звертаєтеся до Путіна, чи не так?"
  • "Ілоне, ти огидний"
  • "Це все про увагу? Вам так боляче, що ваша репутація понад рік у вільному падінні? І те, що Зеленський – це все, чим ви б хотіли бути? Зараз соромно…"
  • "Чоловіче, ти щойно втратив останню краплю порядності. Вітаю!"
  • "Ілоне, ти напсиав цей мем під час дружньої розмови з Путіним?"

Нагадаємо, раніше соцмережу X Ілона Маска назвали найбільшим джерелом поширення дезінформації у ЄС. Зокрема, Віце-президентка Європейської комісії Вера Йоурова заявила, що соцмережа Маска є платформою з найбільшим відсотком публікацій з неправдивою інформацією або відвертою дезінформацією. При цьому суб’єкти дезінформації мають значно більше підписників, ніж інші, які не використовують дезінформацію.

Додамо, американський мільярдер Ілон Маск заявив, що користувачам X (Twitter) доведеться платити за доступ до соцмережі. За словами власника соцмережі, платний доступ — єдиний спосіб протистояти ботам і наразі компанія шукає дешевші варіанти для користувачів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.10.2023 09:03