Фото: Telegram Валерія Залужного

"Продовжую служити Україні": Залужний розпочав роботу на посаді посла у Британії

Колишній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний розпочав роботу на посаді посла у Великій Британії.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Telegram.

"Продовжую служити Україні. Розпочав виконувати обов'язки надзвичайного і повноважного посла України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії", — заявив він.

Залужний поінформував, що уже встиг вручити перші копії вірчих грамот.

"Вручив копії вірчих грамот віце-маршалу дипломатичного корпусу, акредитованого при Королівському палаці, очільниці структурного підрозділу з питань протоколу Форін Офісу Вікторії Басбі", — зазначив посадовець.

Колишній головнокомандувач ЗСУ також наголосив, що головним пріоритетом його діяльності та діяльності Посольства "залишається перемога України у війні з російським агресором".

Нагадаємо, наприкінці квітня в Офісі президента повідомили, що Лондон вже погодив кандидатуру Залужного на посаду посла України. Тоді заявляли, що "найближчими тижнями" він розпочне дипломатичну роботу у Великій Британії.

Додамо, 8 червня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявляв, що колишній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, якого призначено послом у Великій Британії, вже завершує підготовку до старту дипломатичної роботи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 11.07.2024 21:13