Фото: Twitter Дмитра Кулеби

Чим зараз займається екс-головком Валерій Залужний: відповідь МЗС

Колишній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, якого було призначено послом у Великій Британії, вже завершує підготовку до старту дипломатичної роботи.

Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, пише "Укрінформ".

Відповідаючи на запитання, коли Залужний розпочне роботу в Лондоні, Кулеба заявив, що "цей процес вже наприкінці фінішної прямої". За словами очільника МЗС, він "розуміє підвищений інтерес" до цієї теми.

"Але нагадую, що всіх послів оцінюють однаково: за результатами. Тож бажаю нашому новому послу в Сполученому Королівстві насамперед успіхів і результатів у дипломатичній роботі заради нашої держави", — додав Дмитро Кулеба.

Варто зазначити, що 9 травня президент Україні Володимир Зеленський призначив Валерія Залужного послом у Великій Британії. Раніше сьогодні він отримав звільнення з військової служби з правом носіння військової форми.

Нагадаємо, 8 травня колишній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та українська письменниця Ліна Костенко отримали звання "Почесного громадянина міста Києва". Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, який опублікував фото нагородження на своїй сторінці у Telegram.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 08.06.2024 10:28