Фото: Telegram "Свобода России"

"Противник поніс втрати": легіон "Свобода Росії" повідомив про результати рейду на Бєлгородщину

Російські добровольці легіону "Свобода России" заявили, що виконали всі поставлені завдання на території Бєлгородської області під час рейду 28 вересня.

Про це добровольці повідомили у TelegramЗа словами бійців, вони перебували на території Бєлгородської області близько доби.

"Провівши близько доби в Бєлгородській області, сміливо можемо сказати: поставлені завдання  виконані, всі легіонери  цілі та неушкоджені. Противник зазнав втрат в живій силі та техніці", — сказано в повідомленні.

Військові додають, що продовжать рейди до звільнення Росії від чинної влади.

"Рейди на територію РФ  ваша нова реальність. Це буде відбуватися в будь-який потрібний для нас і несподіваний для вас момент. Ви можете скільки завгодно приховувати втрати, але самі добре знаєте, скільки похоронок виписуєте матерям своїх підлеглих. Ми не зупинимося: бо Росія — наш дім і ми боротимемося, доки не звільнимо її", — наголосили добровольці.

Нагадаємо, на початку вересня представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Андрій Юсов заявив, що бійці "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Свобода Росії" передавали Україні окупантів, яких узяли в полон під час рейдів на територію країни-агресора. За його словами, легіон "Свобода Росії" та РДК продовжують виконувати бойові завдання на лінії фронту, де вони працюють разом з українськими Силами безпеки та оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.09.2023 22:20