Фото ілюстративне. Джерело: УЄФА

Проведення Євро-2028: в УЄФА назвали єдиного претендента

На проведення футбольного Євро-2028 залишилась єдина спільна заявка Великої Британії та Ірландії. Туреччина зняла свою кандидатуру.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА. Зазначається, що у Федерації футболу Туреччини вирішили зосередитись на боротьбі за Євро-2032, де їх суперником наразі є Італія.

Коли затвердять господарів Євро-2028

Якщо УЄФА офіційно схвалить заявку Великої Британії та Ірландії на засіданні Виконавчого комітету, саме вони приймуть Євро-2028. Засідання відбудеться 10 жовтня у швейцарському Ньоні. Цікаво, що Велика Британія не є членом УЄФА, тому заявка на Євро-2028 подана від Футбольних асоціацій Англії, Шотландії, Уельсу, Північної Ірландії та Ірландії.

Варто відзначити, що на засіданні також буде визначений і господар Євро-2032.

Нагадаємо, головний тренер збірної України Сергій Ребров оголосив склад гравців на жовтневий збір національної команди. До табору "синьо-жовтих" повернувся півзахисник італійського "Дженоа" Руслан Маліновський, який пропустив попередній цикл.

Раніше повідомлялось, що українські футбольні клуби хочуть отримати від УЄФА гроші, які призначені росіянам.

Своєю чергою Футбольна асоціація Англії заявила, що її спортсмени не гратимуть проти російських команд у віковій категорії U-17, які Європейський футбольний союз (УЄФА) повернув до міжнародних змагань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 04.10.2023 16:18