Фото ілюстративне зі соцмереж

Пряме влучання у житловий будинок: у Херсоні рашисти вбили двох жінок

У понеділок, 14 жовтня, росіяни атакували Херсон. Внаслідок прямого влучання снаряда у житловий будинок загинули двоє людей.

Про це повідомила прес-служба Херсонської обласної прокуратури.

За даними слідства, 14 жовтня близько 18:50 ворог обстріляв один із житлових районів Херсона.

"Внаслідок прямого влучання снаряда у житловий будинок загинуло двоє жінок", — зазначили в прес-службі.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано з умисним вбивством. 

Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко заявив, що осійські окупанти обстріляли житлові квартали Дніпровського району Херсона.

"Травми, несумісні з життям, отримали двоє жінок, які на момент ворожого удару були в будинку", — написав він у Telegram.

Варто зазначити, що російські окупанти щодня атакують Херсон після того, як Збройні сили України повернули місто під свій контроль восени 2022 року. До того ж обстрілюють вони й житлові забудови й інші цивільні об’єкти, не гребуючи терористичними методами.

Нагадаємо, 14 жовтня вдень російські окупанти вдарили з дрона по автомобілю неподалік села Гаврилівка Херсонської області. Унаслідок рашистської атаки двоє людей загинули, ще один чоловік отримав поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.10.2024 20:33