Фото: Facebook Кислиці

"Путін може повторити долю Гітлера": потужна заява представника України в ООН

Глава Російської Федерації Володимир Путін може повторити долю Адольфа Гітлера, який покінчив життя самогубством. Також у нього є можливість здатися.

Таку заяву зробив постійний представник України при ООН Сергій Кислиця на засіданні Радбезу ООН.

"У рашистського кримінального бункерного дідуся залишається два варіанти: або здатися, або повторити те, що сталося в іншому бункері 30 квітня 1945 року", — заявив Кислиця.

Дипломат також наголосив, що Україна не припинить свою боротьбу, поки "кожен український громадянин і кожен клаптик нашої суверенної землі не буде звільнений", а Російська Федерація не зазнає воєнної поразки.

Нагадаємо, у мережі опублікували схеми та креслення так званого "палацу Путіна" під Геленджиком у Красноярському краї Росії. Ці дані не є секретними. Насправді, зазначають журналісти, вони були розміщені у відкритому доступі ще з 2016 року. Зокрема, інформація була опублікована на сайті проектної компанії "Метростиль" як приклад зробленої роботи. Сам об’єкт там називають пансіонатом.

Також президент України Володимир Зеленський вважає, що російська влада "точно не помре своєю смертю". Він не вказав деталей, але зазначив: "Хотілося б, щоб все швидше закінчилося".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 19.05.2023 08:31