Скріншот з відео

Путін у інтерв'ю Карлсону звинуватив Україну у небажанні вести переговори

Скандальний американський журналіст Такер Карлсон опублікував анонсоване інтерв'ю із російським президентом Володимиром Путіним, яке вони записали напередодні у Москві. Диктатор заявив про нібито бажання "домогтися вирішення ситуації в Україні шляхом переговорів".

Про це він розповів в інтерв'ю Такеру Карлсону.

"Вони (переговори, — ред.) досягли дуже високої стадії узгодження позицій у складному процесі (у Стамбулі, — ред.), і вони були майже завершені. Але після того, як ми вивели наші війська з Києва, інша сторона відкинула всі ці домовленості й підкорилася вказівкам західних країн, європейських країн і США боротися з Росією до кінця. Крім того, президент України законодавчо заборонив вести переговори з Росією. Він підписав указ, яким заборонив усім вести переговори з Росією", — поскаржився Путін Карлсону.

Російський диктатор наголосив, що Україна тепер висуває умови, на які Москва не погоджується.

"Ми знаємо, що він (президент України, — ред.) висуває якісь ідеї щодо цього врегулювання, але щоб про щось домовитися, потрібен діалог. Хіба це не так?" — додав президент ворожої країни.

При цьому він заявив, що "Росія й Україна рано чи пізно домовляться".

Зазначимо, що диктатор розпочав інтерв’ю з довгого уроку нібито історії, висував маніпулятивні твердження про суверенітет України й спотворював історичні інтерпретації української державності.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський прокоментував обговорення у деяких країнах світу щодо можливого настання часу для початку перемовин із Росією та диктатором Путіним з приводу врегулювання війни. Очільник Української держави наголосив, що це не може бути моментом дискусії й натякнув, що проявлення слабкості спонукатиме російського терориста до поширення агресії на інші країни, зокрема Європи, до чого варто бути готовими.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.02.2024 02:17