Фото: росЗМІ

Путін у свій день народження запланував гучну зустріч: подробиці

У свій день народження 7 жовтня глава Кремля Володимир Путін проведе зустріч із лідерами країн Співдружності Незалежних Держав. 

Про це повідомляють росЗМІ.

Згідно з наявною інформацією, лідери країни СНД приїдуть до столиці РФ на саміт, який пройде наступного тижня, 7 жовтня.

"Особливо святкового нічого не буде. О пів на день у нього (Путіна, — ред.) будуть непублічні робочі зустрічі, і ввечері, дійсно, будуть глави держав СНД у президента. Ми додатково вам все повідомимо", — йдеться у заяві речника російського диктатора Дмитра Пєскова.

Речник наголосив, що "наступного тижня буде повноформатне засідання Ради глав держав-учасниць СНД з досить повним порядком денним".

Варто зазначити, що 7 жовтня главі Кремля Володимиру Путіну виповнюється 72 роки.

Як відомо, в інформаційному просторі регулярно з’являються повідомлення про нібито серйозні хвороби російського диктатора. Також у мережі постійно повідомляють, що Путін уникає виходів у світ, а на публіці нібито з'являються його двійники.

Раніше представник української розвідки Андрій Юсов заявляв, що інформація про нібито смерть російського диктатора Володимира Путіна є інструментом впливу на самого очільника Кремля. Відповідні вкидання є проявом внутрішніх протистоянь у Російській Федерації.

Нагадаємо, керівник Департаменту зовнішньої розвідки Естонії Каупо Розін заявив, що кремлівський диктатор Володимир Путін не переживе російську поразку в загарбницькій війні проти України. Захід має зробити все, щоби Росія в підсумку стала ослабленою державою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 04.10.2024 13:57