Фото: росЗМІ

Путін відвідав штаб окупантів, який розташований на вкраденій базі відпочинку Ахметова (фото)

Президент Росії Володимир Путін у ході свого візиту на окуповані території України відвідав штаб російських військ "Дніпро". Командування окупантів базується на вкраденій базі відпочинку "Бригантина" на Арабатській Стрілці.

Про це пише "Центр журналістських розслідувань".

Журналісти проаналізували відео з прильоту Володимира Путіна до України та запис, на якому видно штаб окупаційного угруповання "Дніпро". Стало зрозуміло, що президент РФ побував на вкраденій базі відпочинку олігарха Ріната Ахметова на Арабатській Стрілці.

"Як видно з відео телеканалу Міноборони РФ, штаб "Дніпро" розташований у вкраденій російськими загарбниками базі відпочинку "Бригантина" у селі Щасливцеве. Курортний заклад належить "Метінвест холдингу" Ріната Ахметова", — йдеться в розслідуванні.

Журналісти, які не раз бували на території цього об’єкта, визначили, що це — база відпочинку, що розташована у селі Щасливцеве, по вулиці Набережна, 17.

"На задньому фоні відео видно недобудований корпус бази відпочинку у першій лінії від моря, водонапірну башту у формі тарілки (таких на Арабатці — чотири, одна з них на території "Бригантини"), будівля їдальні, і — головне — впізнавані завдяки численним фото ворота і сторожка на в’їзді до бази відпочинку", — йдеться в повідомленні інформагентства.

Скріншот з відео візиту Путіна на Херсонщину

Скріншот з відео візиту Путіна на Херсонщину

Фото: скріншот з відео

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін начебто відвідав тимчасово захоплені території Херсонщини та Луганщини. У соцмережах з’явилися відео нібито з очільником Кремля в Україні. 

Також відомо, що прес-служба президента Росії поширила інформацію про нібито поїздку Володимира Путіна на окуповані території України. Втім з опублікованого відео стає зрозуміло, що у Кремлі знову збрехали.

Відомо, що Путін раніше нібито здійснив поїздку до окупованого МаріуполяДо тимчасово захопленого міста диктатора буцімто привезли на вертольоті. Потім за кермом автомобіля він нібито об'їхав кілька районів міста, а у мікрорайоні "Невський" поговорив з містянами. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 18.04.2023 14:47