Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Ракетна атака на Одещину 14 квітня: військові відзвітували про ефективну роботу ППО

У неділю, 14 квітня, російська армія вкотре завдала точкового ракетного удару по Півдню України. Повітряним силам вдалось відбити атаку, збивши дві ракети окупантів.

Про це у Telegram-каналі повідомили Сили оборони Півдня України. За словами військових, ворог з акваторії Чорного моря із літака тактичної авіації знов атакував Одеську область.

"Дві керовані авіаційні ракети Х-59 силами протиповітряної оборони знищено над морем. Будьте уважні до сигналів повітряних тривог! Оперативно переходьте в укриття!" — йдеться у повідомленні Сил оборони Півдня України.

Повітряні сили збили дві ракети, які атакували Одещину 14 квітня

Інфографіка: Сили оборони Півдня України

Нагадаємо, 14 квітня російські терористи вгатили по селищу Очеретине на Донеччині. Внаслідок ворожого обстрілу одна людина загинула, ще дві особи отримали поранення.

Раніше повідомлялось, що 14 квітня у Харкові прогримів вибух. Перед цим в області оголошували повітряну тривогу. За словами місцевих жителів, у Харкові було чути один вибух, а перед цим Повітряні сили ЗСУ попереджали про активність російських літаків Су-35 та Су-34 на Сході нашої держави. Також була загроза застосування ворогом авіаційного ракетного озброєння. При цьому військові повідомляли про пуски КАБів у Харківській та Донецькій областях. Вже о 15:47 Повітряні сили попередили про ракетні загрозу на південному напрямку. Зокрема, на Одесу було спрямовано ворожу ракету.

Також вночі 13 квітня війська країни-агресорки вдарили по середмістю Куп’янська Харківської області. Внаслідок обстрілу постраждали двоє чоловіків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.04.2024 18:21