Фото: dyvys.info

Ракетні обстріли України: в ОК "Південь" назвали нові цілі окупантів

Армія Російської Федерації намагається руйнувати логістичні маршрути та логістичні центри. Це створить перешкоду для постачання озброєння Збройним силам України напередодні масштабного контрнаступу.

Таку заяву зробила речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Вона наголосила, що Росія продовжує виробництво ракет та снарядів для завдавання ударів по Україні. Також ворог не відмовився від обстрілів енергетичних цілей нашої держави.

"У пропагандистських пабліках знову зчинився плач про те, що під час атаки в Україні давно не відключалося світло", — зауважила Гуменюк.

Речниця також повідомила, що рашисти продовжують демонструвати свою уявну силу та міць, не маючи реальних успіхів на полі бою. Таку тактику вони підтримують із початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, російські військові не готові до контрнаступу Збройних сил України. На сьогодні армія країни-агресора не має таких потужностей, як на початку війни.

Раніше голова розвідки Кирило Буданов заявив, що першочергове завдання українських військових під час контрнаступу — звільнення усіх тимчасово окупованих територій.

Міністр оборони Олексій Резніков повідомляв, що українці дізнаються про контрнаступальні дії Збройних сил перш за все від бійців, які братимуть в ньому участь. Він закликав громадян набратись терпіння перед важливою операцією наших Збройних сил.

Водночас керівник прес-центру Сил оборони ОК "Південь" Наталія Гуменюк стверджувала, що контрнаступальна операція Збройних сил України вже відбувається у невеликому темпі. Українські бійці наразі працюють над зменшенням потужностей ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.05.2023 15:24