Фото: Telegram/Валентин Резніченко

Ракетний удар по багатоповерхівці в Дніпрі: 11 людей зникли безвісти

Рятувально-пошукові роботи після ракетного удару по багатоповерхівці в Дніпрі тривали близько 69 годин із 14 січня. Наразі безвісно зниклими залишаються 11 людей.

Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Загалом правоохоронці отримали 560 заяв за фактом ракетного удару по житловому будинку в Дніпрі. Із них 420 — щодо пошкодження майна, 43 — автомобілів та 10 — адмінбудівель.

Водночас поліція реєструвала та перевіряла всі повідомлення про зникнення людей. Після відпрацювання кожної заяви безвісно зниклими вважаються 11 людей.

За даними правоохоронців, на місці трагедії наразі працюють 10 слідчо-оперативних груп, які проводять огляд квартир та приймають заяви від власників пошкодженого майна.

Окрім цього, задіяли антимародерні групи поліції, які перешкоджають крадіжкам із тимчасово залишених осель.

"Слідчі заходи по документуванню наслідків ракетного удару продовжуються", — зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, російські загарбники вдень 14 січня вдарили ракетою по житловому будинку у Дніпрі. Відомо про 45 загиблих, серед яких 6 дітей.

Також травми різних ступенів тяжкості отримали 79 осіб, серед них 16 дітей. Загалом у цій багатоповерхівці проживало близько 1700 осіб. У будинку пошкоджено 230 квартир, повністю зруйновано — 72.

Президент України Володимир Зеленський наказав максимально спростити і пришвидшити отримання допомоги постраждалими унаслідок обстрілу житлового будинку у Дніпрі.

Війна, 19.01.2023 12:08