Фото: ДСНС

Ракетний удар по Чернігову: кількість загиблих та постраждалих знову збільшилася

Внаслідок ракетного обстрілу Чернігова 17 квітня знову зросла кількість загиблих та поранених. Завтра у місті оголошено День жалоби.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Зазначається, що станом на 15:50 через ворожий обстріл постраждала 61 людина, із них троє дітей. Крім того, ще три особи врятували з-під завалів. Кількість загиблих наразі становить 16 людей.

"Пошуково-рятувальні роботи тривають. На місці також працюють психологи", — наголосили у МВС.

Водночас, за словами виконувача обов'язки Чернігівського міського голови Олександра Ломако, 18 квітня у Чернігові оголосили Днем жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару РФ. 

"Мої співчуття рідним загиблих. Російські нелюди обов’язково відповідатимуть за скоєне, за вбивства невинних", — зазначив посадовець.

Він також додав, що остаточна кількість жертв ще встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок обстрілу Чернігова смертельні поранення отримали 14 людей, але наразі їх кількість збільшилася до 16. 

Зауважимо, поліція Чернігівської області повідомляла, що серед загиблих внаслідок ракетного удару по Чернігову в середу, 17 квітня, виявилася поліцейська Аліна Миколаєць. Унаслідок ворожого удару вона отримала смертельне осколкове поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.04.2024 16:10