Фото: ДСНС

Ракетний удар по Києву: інформація про людину під завалами не підтвердилась

Унаслідок ракетної атаки рашистів у понеділок, 25 березня, завалилася будівля в Печерському районі Києва. Інформація щодо можливого перебування під завалами однієї людини не підтвердилася.

Про це повідомив прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Інформація щодо можливого перебування під завалами однієї особи не підтвердилася", — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що раніше у ДСНС заявили, що під її завалами зруйнованої будівлі може перебувати одна людина. При цьому рятувальники зазначили, що унаслідок атаки сталося руйнування в триповерховій будівлі спортзалу на площі 100 квадратних метрів. 

Станом на зараз відомо про 10 постраждалих.

Ракетна атака на Київ 25 березня: що відомо

Рашисти здійснили ракетний удар по Києву о 10:30. У місті пролунала серія вибухів, після чого місцева влада повідомила про падіння уламків одразу у кількох районах — Печерському, Солом'янському, Дніпровському та Голосіївському.

Внаслідок ворожого обстрілу зруйнована частина будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Бойчука. У навчальному закладі вщент зруйновані спортивна зала, конгрес-холл та виставковий центр. За попередньою інформацією, загиблих немає. Постраждала завідувач лабораторії, її госпіталізували до найближчої лікарні.

Нагадаємо, за даними Defense Express 25 березня під час ранкового російського обстрілу протиповітряна оборона України у небі над Києвом знищила дві новітні ворожі ракети ЗМ22 "Циркон". Точно таким ж ракетами росіяни обстріляли Київ 7 лютого. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.03.2024 17:22