Наслідки обстрілу Києва. Джерело: соцмережі

Ракетний удар по Києву: у лікарні померли двоє постраждалих

Унаслідок ракетного обстрілу Києва 8 липня збільшилася кількість жертв. Станом на зараз відомо про 10 загиблих та 35 постраждалих.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Двоє постраждалих від сьогоднішньої атаки ворога чоловіків, які були госпіталізовані, померли в одній з лікарень Києва", — написав він у Telegram.

Раніше повідомлялося про 25 постраждалих унаслідок атаки по Києву. Відповідні служби на місцях роблять усе, щоби врятувати з-під завалів і надати допомогу людям.

Обстріл Києва 8 липня: що відомо

Під час масованого обстрілу Києва в понеділок, 8 липня, російські окупанти запустили ракети в різні райони столиці України, де лунали вибухи та відбулися влучання в об’єкти громадської інфраструктури.

Серед об’єктів, у які влучили російські терористи під час атаки на столицю — дитяча лікарня "Охматдит". Зараз там тривають рятувальні роботи, люди допомагають розбирати завали.

Окрім того, під час масованого обстрілу Києва російські терористи поцілили по житловому будинку Шевченківського району. За словами міського голови Віталія Кличка, внаслідок удару пошкоджені підʼїзди. Один під'їзд зруйновано. Там відбувається евакуація мешканців.

У Голосіївському та Шевченківському районах столиці були зруйновані або пошкоджені три трансформаторних підстанції ДТЕК. Також пошкоджені електромережі.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що в понеділок, 8 липня, російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. За його словами, Путін і його армія продовжує нести вбивства в Україну та загрожує цілому світу. Рашисти обстріляли різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Ворог випустив понад 40 ракет різних типів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.07.2024 13:51