Скріншот

Ракетний удар по Сумах: у лікарні померла постраждала жінка

В лікарні померла одна із постраждалих внаслідок ракетного обстрілу Сум 8 вересня.

Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація.

"Вчора в лікарні померла мешканка міста Суми, яка отримала травми внаслідок ракетного удару по приватному сектору обласного центру. Наші співчуття рідним і близьким загиблої", — пише прес-служба ОВА.

Ракетний удар по Сумах

У п’ятницю, 8 вересня, зранку російські окупанти обстріляли житловий сектор мирних громадян у Сумах. Будинки зазнали значних руйнувань, дві людини постраждали в результаті ворожої атаки. З-під завалів надзвичайники врятували чоловіка 1953 року народження та жінку 1958 року народження.

Міський голова Олександр Лисенко уточнив, що "приліт" був у районі Козацького проспекту. Він додав, що деякі будинки пошкоджені, один — зруйнований. 

Нагадаємо, 8 вересня російські окупанти завдали удару по місту Кривий Ріг Дніпропетровської області Рашисти поцілили по одній з адміністративних будівель поліції у Кривому Розі. Внаслідок атаки один правоохоронець загинув. Спочатку повідомлялося, що постраждали 25 людей, проте згодом кількість поранених зросла до 44 людини. Зокрема, 19 осіб госпіталізували. З них троє у важкому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.09.2023 09:44