Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Ранковий обстріл Харкова: в ОВА повідомили про влучання по будинку й багатьох постраждалих

Російські загарбники у п'ятницю вранці, 6 жовтня, вгатили ракетами по Харкову внаслідок чого зафіксовано влучання Київському та Основ'янському районах. Дев'ятеро людей звернулися за медичною допомогою.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Екстрені служби працюють на місцях: зафіксовано пошкодження автомобілів та будівель. Одне з авто спалахнуло. Рятувальники розбирають завали.

"Внаслідок двох ранкових ударів окупантів по Харкову до медиків екстреної медичної допомоги звернулися дев'ятеро цивільних, серед постраждалих дитина 11 місяців", — повідомив Синєгубов.

Водночас мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що влучання прийшлося в одному випадку по житловому будинку.

"Є непідтверджена інформація, що під його завалами може бути дитина — рятівники намагаються якнайшвидше розібрати їх"— написав він у Telegram.

Про те, що рашисти обстрілюють Харків, Синєгубов інформував о 06:48.

Нагадаємо, цієї ночі ворог влаштував масовану атаку дронами. Було зафіксовано пуски 33 "шахедів", які прямували кількома групами у напрямку південних, східних та центральних областей. Усього протиповітряна оборона збила 25 дронів.

Військові повідомили про влучання по прикордонній і припортовій інфраструктурі Подунав'я, внаслідок чого пошкоджено зерносховище та зайнялись кілька вантажних автівок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.10.2023 08:27