Фото: ілюстративне Джерело: armyinform.com.ua

Рашистам знову примарилась українська ДРГ на Брянщині

Росіяни заявили, що нібито українська диверсійно-розвідувальна група намагалася проникнути у Брянську область.

Про це повідомив губернатор Брянської області Олександр Богомаз.

Він заявив, що ДРГ нібито зафіксували у Сівському районі Брянської області. За його словами, між ЗСУ та окупантами зав'язався бій та перестрілка. До складу ДРГ входило 10 військових.

"На місці зіткнення виявлено кинуті диверсантами озброєння та боєприпаси, у тому числі іноземного виробництва", — заявив Богомаз.

Російський чиновник виклав знімки, які демонструють, за його словами, "кинуті диверсантами озброєння та боєприпаси", що нібито були знайдені на місці бойового зіткнення.

зброя

Фото: t.me/avbogomaz

Зауважимо, минулого місяця у Брянській області також заявляли про проникнення нібито українських диверсантів. Тоді губернатор запевняв, що внаслідок обстрілу з боку ЗСУ загинула одна тварина сільгосппідприємства, є часткові пошкодження виробничих приміщень, автомобіля.

Нагадаємо, командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв заявляв, що українські захисники 15 серпня не дозволили російським диверсійно-розвідувальним групам перетнути український кордон у Чернігівській області. Ворог зазнав втрат і відступив.

Також на Сумщині у суботу, 12 серпня, неподалік одного з сіл Зноб-Новгородської територіальної громади військовослужбовці Збройних сил України виявили диверсійно-розвідувальну групу противника. Наші воїни вступили у бій з ворогом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.09.2023 22:09