Фото: uainfo.org

Рашисти атакували бомбами острів Зміїний: подробиці

У ніч на 30 липня російські загарбники вдалися до повітряних атак. Тактичною авіацією в Чорному морі ворог вже втретє цього місяця атакував острів Зміїний.

Про це повідомляє ОК "Південь". 

За даними військових, окупанти закинули в районі острова дві авіабомби невстановленого зразка. 

Нагадаємо, у ніч на 30 липня російські терористи артилерією та безпілотниками вгатили по Дніпропетровщині. Внаслідок ворожої атаки у Криворізькому районі виникла пожежа.

Також вночі 30 липня російські загарбники вкотре атакували територію України. Чотири ударні безпілотники типу Shahed рухались з південно-східного напрямку. За даними військових, силами та засобами Повітряних сил усі ворожі БпЛА знищено у межах Херсонської та Дніпропетровської областей. Також 29 липня протиповітряною обороною було знищено чотири розвідувальні БпЛА оперативно-тактичного рівня.

У п'ятницю, 28 липня, російські терористи завдали ударів по Дніпру. Ворожі ракети поцілили у будівлю Служби безпеки України та житловий будинок. В адмінбудівлі внаслідок влучання ракети спалахнула пожежа.

Спочатку повідомлялося, що внаслідок атаки постраждали троє людей, проте згодом кількість постраждалих зросла до п'яти, а потім і до дев'яти. Росіяни завдали ударів по Дніпру двома балістичними ракетами "Іскандер". Мер Дніпра Борис Філатов зазначив, що будинок, у який влучили, був другим у черзі на продаж, тому мешканців там не було. 29 липня у Дніпрі завершили пошуково-рятувальні роботи у багатоповерхівці після вибуху російської ракети.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.07.2023 09:57