Фото: ілюстративне Джерело: "Слово і діло"

Рашисти атакували населені пункти Херсонщини: багато поранених

У середу, 16 серпня, російські терористи обстріляли населені пункти Херсонської області. Внаслідок атак семеро людей отримали поранення.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, у Херсоні ворог вдарив по освітньому закладу та території лікарні. Поранення отримали троє людей. 

"Один із постраждалих — це пацієнт медзакладу. Чоловік, 55 років, проходив курс лікування ішемічного інсульту. Внаслідок обстрілу у нього травмована грудна клітина", — йдеться у повідомленні.

Також у Зеленівці окупанти атакували 45-річного чоловіка, який працював у полі. З пораненням ноги його шпиталізували. До того ж у Хрещенівці травми голови отримав 60-річний чоловік. Йому надають медичну допомогу. 

Крім цього, опівночі російська армія обстріляла Микільське. У власній оселі поранення середнього ступеня тяжкості отримало подружжя: 60-річна жінка та 63-річний чоловік. Зараз вони у лікарі.

Нагадаємо, 16 серпня російські терористи двічі атакували Одеську область дронами-камікадзе. Під вогнем окупантів опинився порт у Рені.

Силами та засобами Повітряних сил у взаємодії з протиповітряною обороною Сил оборони України над Одещиною було знищено 11 ворожих ударних безпілотників. Внаслідок атаки є влучання по одному з портів на Дунаї. Пошкоджень та руйнувань зазнали елеватор, складські приміщення, зерносховища, адміністративні приміщення та сільськогосподарська техніка. Рятувальники ДСНС оперативно загасили пожежі, які спалахнули через обстріл.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.08.2023 12:55