Колаж TrueUA

Рашисти атакують Україну "шахедами": куди прямують ворожі безпілотники

У середу, 18 вересня, російські загарбники атакують територію України ударними безпілотниками типу "Шахед". Дрони прямують з південного напрямку.

Про це у Telegram-каналі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України.

Перше повідомлення військових про загрозу атаки БпЛА з'явилось о 21:10. Вони зазначили, що небезпека зафіксована у Херсонській та Миколаївській області. Згодом там зазначили, що дрони прямують з Херсонщини курсом на Миколаївщину.

Вже о 22:21 Повітряні сили попередили громадян про нові напрямки руху "шахедів".

"БпЛА в центральній та східній частині Миколаївської області, курс північно-західний. БпЛА на межі Миколаївської та Кіровоградської областей, курс північний", — написали військові.

Станом на 22:25 мапа повітряних тривог має такий вигляд:

У середу, 18 вересня, російські загарбники атакують територію України ударними безпілотниками типу "Шахед"

Мапа: alerts.in.ua

Раніше повідомлялось, що 18 вересня російські терористи масовано обстріляли Дніпропетровщину. Внаслідок ворожої атаки пошкоджені будинки, навчальні заклади, автомобілі. Також відомо про поранених та одну жертву.

Також у середу, 18 вересня, російські окупанти з артилерії обстріляли Харківщину. Під ударом ворога опинився навчальний заклад у селі Ківшарівка.

У вівторок вдень, 17 вересня, російська армія завдала ударів по Харкову. Внаслідок ворожої атаки є поранені, серед них — четверо рятувальників.

Нагадаємо, 16 вересня російські загарбники атакували ударним безпілотником "Шахед" по місту Конотоп Сумської області. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 18.09.2024 22:34