Фото: росЗМІ

Розізлилися через гавкіт: рашисти на Запоріжжі застрелили собаку у багатоповерхівці

Російські загарбники продовжують знущатися не лише з цивільного населення на окупованих територіях, а й з беззахисних тварин. Так, у Пологах на Запоріжжі вони відкрили стрілянину по багатоповерхівці та вбили собаку.

Про це повідомив Telegram-канал "РИА-Мелитопь". Відповідне відео вдалося зняти очевидцю злочину.

Мешканці Пологів розповіли, що ворожий патруль поводився неадекватно. За кілька хвилин до цього люди вже чули стрілянину, але не бачили, що відбувається. Після цього двоє окупантів у формі та зі зброєю підійшли до багатоквартирного будинку. Поруч гавкав собака.

Рашисти сказали жінці, яка проживала на першому поверсі, щоб вона змусила тварину замовкнути. Потім вони вистрілили. Очевидці зазначили, що спочатку чоловік випустив чергу по будинку (цілився кудись у район вікна чи балкона). Після цього він повернувся й відкрив вогонь по собаці. На відео чутно, як тварина заскавчала, коли в неї влучили кулі.

За інформацією Telegram-каналу, інцидент стався ще минулого тижня. Тварина в результаті померла.

Нагадаємо, днями міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомляв, що російські окупанти у селах між Токмаком і Василівкою Запорізької області гучномовцями закликають людей евакуюватися. За його словами, окупантам на Запорізькому напрямку "все тривожніше".

Відомо також, що росіяни у Запорізькій області панічно укріплюють свої позиції. Зокрема, ворог активно риє окопи та встановлює "зуби дракона".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.04.2023 23:19