Фото: Генштаб ЗСУ

Рашисти намагаються оточити Авдіївку: в адміністрації розповіли про результати ворожих атак

Головною ціллю російських окупантів залишається оточення Авдіївки Донецької області. Рашисти проводять штурми з південного та північного напрямків.

Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації (МВА) Віталій Барабаш. За його словами, українські військові відбили всі атаки противника.

Барабаш зауважив, що окупанти не змогли здійснити жодного прориву, а розповіді російських пропагандистів про нібито "прорвану лінію оборони" назвав черговими фейками.

Окупанти штурмують Авдіївку цілодобово

Очільник адміністрації наголосив, що ворожі масовані обстріли Авдіївської громади та позицій бійців ЗСУ не припиняються ані вдень, ані вночі. Барабаш додав, що російські війська для атак застосовують усе наявне озброєння. Так, минулої ночі загарбники завдавали ударів авіаційними бомбами та ракетами, а також використовували ствольну артилерію.

"Останні дві доби вони діють здебільшого невеликими групами, намагаються з кількох напрямків одночасно, щоб знайти шпарини в обороні", — написав він.

Чиновник наголосив, що успіху ворог не досяг: всі атаки відбиті, оборона тримається.

Нагадаємо, за даними британської розвідки втрати російських окупантів у війні проти України збільшилися на 90%. Це є наслідком численних штурмів Авдіївки ворожою армією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2023 11:21