Фото: Донецька обласна прокуратура

Рашисти обстріляли Костянтинівку у Донецькій області: є загиблий та поранені

У понеділок, 12 червня, російські терористи обстріляли Костянтинівку в Донецькій області. Внаслідок атаки загинув місцевий мешканець.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

Попередньо, рашисти завдали удару по місту зі ствольної артилерії. Внаслідок атаки, на футбольному полі одного з місцевих парків, загинув 49-річний чоловік, який в цей час косив траву.

"Крім того, снаряди окупантів поцілили і по приватному сектору, внаслідок чого осколкових поранень та саден зазнали 38-річний чоловік та 85-річна жінка", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також засобами ураження пошкоджено фасади приватних домоволодінь. Наразі розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, 12 червня рашисти вкотре вдарили по Авдіївці Донецької області. Удар відбувся двома ракетами. Унаслідок атаки поранення дістали двоє цивільних, їм надали медичну допомогу в місцевій лікарні. За попередньою інформацією, минулося без загиблих.

Минулої доби, 11 червня, російські загарбники 26 разів обстріляли Херсонську область. Унаслідок цього місцеві жителі дістали поранення, а три людини загинули.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.06.2023 23:38