Наслідки обстрілу Великого Бурлука. Джерело: Офіс генерального прокурора

Рашисти обстріляли ракетами Харківщину: серед трьох поранених — поліцейський

У вівторок, 10-го жовтня, окупанти завдали ракетного удару по селу Великий Бурлук Куп'янського району Харківської області. Травми отримали двоє жінок, контузію — правоохоронець.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора. За даними слідства, ворог завдав удару ракетою С-300. Влучили в центр Великого Бурлука.

В Офісі генерального прокурора додали, що пошкоджено магазини, житлові будинки, адміністративну будівлю та приватні автомобілі.

"За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни", — йдеться в повідомленні.

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.

Раніше із Куп'янського району Харківської області оголосили про проведення обов'язкової евакуації населення. Вона стосується й самого Куп'янська та Куп'янська Вузлового.

Нагадаємо, що в ніч на вівторок, 10-го жовтня, російські загарбники вкотре масовано атакували український Південь "шахедами". Близько першої години ночі вибухи лунали в Одесі й області — зафіксовано влучання. Зокрема, за словами голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, атака тривала протягом трьох годин. Сили протиповітряної оборони знищили 23 "шахеди" над Одещиною. Є влучання по логістичній інфраструктурі, постраждалих, на щастя, немає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.10.2023 11:50