Наслідки обстрілу села на Донеччині: Джерело: Instagram Великоновосілківської громади

Рашисти обстріляли село на Донеччині: троє людей загинуло, п'ятеро — поранено

У суботу, 15 червня, російські окупанти обстріляли село Улакли Волноваського району Донецької області. Внаслідок рашистської атаки є загиблі та поранені.

Про це повідомили у Великоновосілківській селищній військовій адміністрації.

"Сьогодні відбувся жахливий обстріл села Улакли Великоновосілківської селищної територіальної громади Волноваського району Донецької області. Внаслідок обстрілу з реактивних систем залпового вогню касетними боєприпасами постраждала центральна частина населеного пункту", — йдеться в повідомленні.

У селищній адміністрації додали, що, на жаль, цей акт насильства спричинив значні втрати серед цивільного населення: троє людей загинуло, п’ятеро отримали поранення. Всі постраждалі — мирні мешканці, які опинилися в зоні ураження під час обстрілу.

Місцева влада зазначила, що на місце трагедії оперативно прибули рятувальні служби, поліція, медики та представники місцевої влади. Постраждалих доставили до найближчих медичних закладів для надання невідкладної допомоги.

"Висловлюємо глибоке співчуття родинам загиблих! Разом ми сильні та не дозволимо агресору зламати наш дух. Пам’ять про загиблих буде жити в наших серцях, а наша боротьба за мир і безпеку триватиме доти, доки не досягнемо справедливості", — підсумували в повідомленні.

Нагадаємо, що 13 червня ввечері російські окупанти завдали удару по Селидовому Донецької області. Внаслідок атаки авіабомбою кількість поранених зросла до шести осіб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.06.2024 13:17