Наслідки обстрілу Селидового. Джерело: Донецька обласна прокуратура

Рашисти скинули авіабомбу на житловий квартал Селидового на Донеччині (фото)

У четвер, 13 червня, ввечері, російські окупанти завдали удару по Селидовому Донецької області. Внаслідок атаки авіабомбою кількість поранених зросла до шести осіб.

Про це повідомив відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

"Окупанти скинули авіабомбу на житловий квартал Селидового 13 червня 2024 року о 21:10. Попередньо, проти мирного населення ворог застосував "УМПБ Д-30СМ", — йдеться в повідомленні.

Прокурори додали, що внаслідок обстрілу зазнали травм четверо жінок і двоє чоловіків віком від 62 до 93 років. У них діагностовано мінно-вибухові й осколкові поранення та забої. Потерпілі — мешканці приватних і багатоквартирних будинків, у яких вибуховою хвилею вибило вікна.

"Також пошкоджено щонайменше 10 багатоповерхових житлових будинків, приватне домоволодіння, магазини, кафе й аптеку", — підсумували в Донецькій обласній прокуратурі.

Нагадаємо, що в ніч на п’ятницю, 14 червня, російські окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по Україні. Вони застосували ракети різних типів і ударні БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили сім ракет (із 14) і всі 17 безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.06.2024 08:56