Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Рашисти обстріляли Слов'янськ та Краматорськ: куди поцілив ворог (фото)

У п'ятницю, 5 травня, російські терористи ракетами атакували міста Слов'янськ та Краматорськ Донецької області. Внаслідок обстрілу постраждали два заводи.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

За його словами, у Слов’янську 2 ракети С-300 поцілили у будівлю заводу "Зевс Кераміка". А от у Краматорську пошкоджено адмінбудівлю Новокраматорського машинобудівного заводу.

За попередніми даними, внаслідок ворожої атаки ніхто не постраждав.

"Є пошкодження приміщень, однак все цінне обладнання було своєчасно евакуйоване до більш безпечних регіонів України. Росіяни прагнуть під корінь винищити всю промисловість Донеччини і перетворити область на випалену землю", — повідомив Кириленко.

Нагадаємо, 5 травня в Україні оголосили масштабну повітряну тривогуСирени лунали у столиці, північних, східних, центральних та південних областях.

Зауважимо, ніч на 4 травня стала четвертою поспіль, коли росіяни масовано атакують Україну. Напередодні, у ніч на 3 травня, рашисти випустили по Україні дрони-камікадзе Shahed-136/131 з північного напрямку (Брянська область) та з півдня — східне узбережжя Азовського моря. У повітряному просторі столиці силами ППО було виявлено та збито усі ворожі цілі.

Всього окупанти застосували до 26 дронів Shahed. Силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, було знищено 21 ударний БпЛА.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.05.2023 18:28